'Daarom ben je topsporter, je wil bij een topclub als Feyenoord voetballen'

'Daarom ben je topsporter, je wil bij een topclub als Feyenoord voetballen'

Gepubliceerd: zaterdag 21 november 2020 om 09:59za 21-11-2020 om 09:59

Bryan Linssen heeft het moeilijk in zijn eerste periode bij Feyenoord. Hij speelt veel als spits bij afwezigheid van Nicolai Jörgensen en Robert Bozeník, maar weet het doel maar moeilijk te vinden. Zelf houdt hij alle vertrouwen.

Linssen geeft eerlijk toe dat het hem wel wat doet dat hij maar moeilijk tot scoren komt in Rotterdam. "Tuurlijk vreet dat aan je. Het zou niet goed zijn als dat niet zo zou zijn", begint de spits bij Feyenoord TV. "Daarom ben je topsporter, je wil bij een topclub als Feyenoord voetballen. Dat hoort er gewoon bij. Ik weet nu wel hoe het gaat in de voetballerij. Ik heb wel vaker een aantal wedstrijden achter elkaar niet gescoord."

De aanvaller, die na vorig seizoen overkwam van Vitesse, haalt een voorbeeld aan. "Ik kan me van vorig seizoen nog herinneren dat Marco van Basten zei: Linssen heeft nu al drie keer zo'n kans gemist. Dat moet hij niet te vaak doen, dat gaat ten koste van zijn goede naam. Een week daarna scoor ik en dan hoor je niemand meer."

Feyenoord neemt het dit weekend op tegen Fortuna Sittard. Linssen hoopt zijn doelpuntloze reeks in Sittard te doorbreken. "Als ik zondag scoor en dat de donderdag daarop (tegen CSKA Moskou, red.) weer, dan ziet de wereld er ineens heel anders uit", sluit hij af.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws