'Weet van Ajax zelf dat de spits die ze op het oog hebben moelijk op te halen is'

'Weet van Ajax zelf dat de spits die ze op het oog hebben moelijk op te halen is'

Gepubliceerd: zaterdag 21 november 2020 om 15:03za 21-11-2020 om 15:03

Laatste update: zaterdag 21 november 2020 om 15:22za 21-11-2020 om 15:22

Valentijn Driessen, chef voetbal van De Telegraaf, denkt dat Ajax al een nieuwe spits op het oog heeft. Of die er in januari al gaat komen, weet hij niet zeker. De afgelopen dagen wordt Arek Milik gelinkt aan een terugkeer naar Amsterdam, maar Driessen denkt dat de Pool niet haalbaar is. 

"Het is niet altijd goed om spelers waarmee je in het verleden goede resultaten hebt behaald terug te halen", begint Driessen over Milik in een video van De Telegraaf. Daarbij haalt hij ook Ryan Babel aan, die vorig seizoen geen indruk wist te maken in de Johan Cruijff Arena. "Ik ben niet onder de indruk van Milik. Afgelopen week zat hij op de bank bij Polen en bij Napoli is hij geen basisspeler."

Driessen denkt dat de vraagprijs van Napoli Ajax in de winterstop te gortig is. "Ik weet niet of hij een versterking is, maar ik zou geen tien of twintig miljoen euro voor hem betalen, wanneer hij nog een contract van een half jaartje heeft. Ik denk dat ze verder moeten kijken naar een wat jongere speler."

Die jonge speler heeft Ajax al in het vizier, denkt Driessen. "Ze zijn op zoek naar een spits. Ik weet van Ajax zelf dat ze denken dat het in de winter heel moeilijk is om de spits die ze willen op te halen. Het impliceert dat ze iemand op het oog hebben die ze pas na dit seizoen op kunnen halen", sluit Driessen af.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws