Brood spreekt van 'vernedering': 'Dat moet ik mezelf kwalijk nemen'

Brood spreekt van 'vernedering': 'Dat moet ik mezelf kwalijk nemen'

Gepubliceerd: zondag 22 november 2020 om 18:50zo 22-11-2020 om 18:50

Laatste update: zondag 22 november 2020 om 19:20zo 22-11-2020 om 19:20

Ruud Brood baalt stevig van zijn pijnlijke debuut als coach van ADO Den Haag in de Eredivisie. De ploeg van Brood verloor met 6-0 op het Kasteel, op bezoek bij Sparta. De opvolger van de ontslagen Aleksander Rankovic vindt dat zijn ploeg vernederd is.

Op de vraag of ADO vernederd is door Sparta heeft Brood een helder antwoord. "Ja, zeker. In de duels zeker. We hebben bijna alle duels verloren. En hoe we de goals weggeven, ik denk dat er zeker vier persoonlijke fouten tussen zaten", zucht Brood na afloop tegen de camera van FOX Sports.

Na rust kreeg ADO in korte tijd drie goals te verwerken en zag Brood zijn ploeg de wedstrijd compleet uit handen geven. "Dan zie je een groep dat nog eigenlijk een groep moet worden. En dat moet ik mezelf kwalijk nemen, want ik had er wel wat meer van verwacht."

Brood hekelt het feit dat de goals zo makkelijk werden weggegeven. "Ik word juist fanatieker als men het laat lopen, en daar zullen we het ook nog wel over gaan hebben. Je kan elkaar niet zo laten zakken op deze manier", sluit Brood af. 

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws