'Fortuna vangt bot bij topkandidaat en zoekt verder naar een nieuwe trainer'

'Fortuna vangt bot bij topkandidaat en zoekt verder naar een nieuwe trainer'

22-11-2020 23:31
18

Alexander Zorniger wordt niet de nieuwe trainer van Fortuna Sittard. Het management van de Duitse oefenmeester heeft laten weten dat hij niet geïnteresseerd is in de vacature bij de Limburgers.

Het Algemeen Dagblad meldde op zondagmiddag dat Fortuna de Duitser hoog op het wensenlijstje had staan. De Telegraaf laat nu weten dat het management van Zorniger te kennen heeft gegeven dat hij niet geïnteresseerd is. Twee weken geleden zou Fortuna hem al benaderd hebben.

Wedden

Meer odds

Destijds vertelde Zorniger al dat hij niet naar Sittard wilde komen en ook een tweede 'toenaderingspoging' had geen succes, zo valt er te lezen. Fortuna is op zoek naar een opvolger voor Kevin Hofland, die wegens de teleurstellende resultaten werd ontslagen. Sjors Ultee is op dit moment interim-trainer.

Eerder dit jaar bedankte Zorniger ook al voor de vacature bij FC Twente. Naast de Duitser zou Isitan Gün, eigenaar van de Limburgers, geïnformeerd hebben bij Tayfun Korkut. Hij trainde in het verleden bij Hannover 96, 1. FC Kaiserslautern, Bayer Leverkusen en VfB Stuttgart.