Di Marzio: FC Barcelona en AC Milan jagen op jeugdinternational Oranje

Di Marzio: FC Barcelona en AC Milan jagen op jeugdinternational Oranje

Gepubliceerd: dinsdag 24 november 2020 om 16:05di 24-11-2020 om 16:05

Laatste update: dinsdag 24 november 2020 om 16:19di 24-11-2020 om 16:19

FC Barcelona versterkt zich mogelijk opnieuw met een Nederlander. Melayro Bogarde, verdediger van Hoffenheim, staat in de belangstelling van de Catalaanse grootmacht.

Dat meldt de Italiaanse transferexpert Gianluca Di Marzio dinsdag. Barcelona heeft officieel navraag gedaan naar de beschikbaarheid van Bogarde, maar er zijn naar verluidt meer kapers op de kust: ook Serie A-koploper AC Milan is in de markt.

Bogarde staat onder contract bij Hoffenheim en heeft een aflopend contract. Barça en Milan zien hem als een interessante, goedkope optie, mocht hij aan het einde van het seizoen transfervrij worden. Een winterse move voor een bescheiden transfersom is ook mogelijk. De achttienjarige Rotterdammer - neef van Ajax' assistent-trainer Winston Bogarde - werd opgeleid door Feyenoord, verhuisde in 2018 naar Hoffenheim en maakte in mei zijn Bundesliga-debuut.

Afgelopen zomer werd Bogarde nog gelinkt aan Ajax, Borussia Dortmund en RB Leipzig. Na het ontslag van trainer en landgenoot Alfred Schreuder speelt hij een bijrol. Alleen in het weekend voor de laatste interlandperiode had de jeugdinternational een basisplaats.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws