Pröpper haalt opgelucht adem na MRI-scan: 'Echt bizar, wie had dit gedacht?'

Pröpper haalt opgelucht adem na MRI-scan: 'Echt bizar, wie had dit gedacht?'

Gepubliceerd: dinsdag 24 november 2020 om 18:37di 24-11-2020 om 18:37

De ogenschijnlijk zware knieblessure die Robin Pröpper zondagmiddag opliep in de wedstrijd tegen Ajax valt heel erg mee. De aanvoerder van Heracles heeft te horen gekregen dat er geen schade is en kan volgend weekend wellicht alweer spelen.

Pröpper had op het moment zelf heel veel schrik en verliet het veld van de Johan Cruijff Arena in tranen. Later dacht de verdediger dat het toch wel meeviel, maar de in de uren na de wedstrijd zag hij zijn knie dikker worden en bekeek hij de beelden van het incident. "Als die nu niet kapot is weet ik het niet meer, dacht ik", vertelt Pröpper tegen Tubantia.

De captain van de ploeg uit Almelo had er een hard hoofd in, maar kreeg onverwachts goed nieuws. "Het was fiftyfifty, maar de knie blijkt sterker dan ik had verwacht. Bizar, echt. Wie had dat gedacht? Ik niet. Helemaal zeker is het nog niet, want er is wel iets gebeurd met de knie, maar het gaat zeker niet zo lang duren als waar ik bang voor was."

De beelden van Pröpper die huilend van het veld ging maakten indruk. "Ik heb mezelf laten schrikken en veel andere mensen ook", zegt hij daarover. "Mijn ouders, mijn vriendin, de spelers, de staf en alle anderen. Heel lief dat ze zo meeleefden, zij verdienen een excuus. Zelf ben ik vooral blij dat het zo positief is geëindigd."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws