'Vier spelers van PSV hebben moeite met 'superegoïst' Eran Zahavi'

'Vier spelers van PSV hebben moeite met 'superegoïst' Eran Zahavi'

27-11-2020 21:25 Laatste update: 21:50
131

Volgens Valentijn Driessen van De Telegraaf hebben vier spelers van PSV moeite met Eran Zahavi. Er zijn steeds meer negatieve berichten over de Israëlische spits (33), die zijn draai maar niet weet te vinden in Eindhoven.

Zahavi werd met een hoop bombarie binnengehaald, maar heeft het nog niet waar kunnen maken. Donderdag tegen PAOK Saloniki reageerde hij boos toen trainer Roger Schmidt hem wisselde. "Wat ik ervan begreep is dat er toch wat weerstand is tegen Zahavi", zegt Driessen in de studio van De Telegraaf.

"Hij mocht vorige week (tegen FC Twente, red.) de penalty nemen, terwijl Donyell Malen altijd de penalty's nam. Hij miste er eentje en is nu volledig uit beeld voor het nemen van de penalty's. Vervolgens miste Philipp Max er een. Zahavi maakte er een, maar miste daarna. Gaan we dan nu weer door naar Malen?  Dat werkt door in een groep."

Volgens Driessen zit het niet goed tussen enkele spelers van PSV en Zahavi. "Er is een bepaalde groep jeugdspelers bij PSV die al jaren met elkaar speelt. Dan hebben we het over Malen, Gakpo, Ihattaren en Madueke. Dat zijn jongens die elkaar aanvoelen. Er is iets mis tussen dat kwartet en Zahavi. Ze vinden hem gewoon een superegoïst."