Meerdere vraagtekens bij Ajax richting Liverpool: 'Aantal jongens met klachten'

Meerdere vraagtekens bij Ajax richting Liverpool: 'Aantal jongens met klachten'

Gepubliceerd: zaterdag 28 november 2020 om 21:45za 28-11-2020 om 21:45

Erik ten Hag zag Ajax zaterdagavond simpel met 0-5 winnen op bezoek bij FC Emmen, maar zit nog in onzekerheid richting de Champions League-wedstrijd tegen Liverpool. De oefenmeester durft nog niet te zeggen of Daley Blind en Noussair Mazraoui er aanstaande dinsdag bij kunnen zijn.

"Er zijn een aantal jongens met lichte klachten: Gravenberch, Mazraoui en Klaassen", begint Ten Hag na de wedstrijd tegen Emmen in gesprek met FOX Sports. De Ajax-trainer weet niet of dat problemen op gaat leveren in aanloop naar de wedstrijd tegen Liverpool. "Dat hopen we niet, dat zullen we zondag even moeten bekijken. Dat is afwachten."

"Mazraoui moest ik écht wel even wisselen", vervolgt Ten Hag, die ook nog niets kan zeggen over de situatie van Blind. Het is niet zeker of hij er dinsdag bij kan zijn. De routinier zat tegen Emmen niet bij de selectie en is niet okselfris. "Voor Blind geldt hetzelfde, dat kan ik op dit moment nog niet zeggen. Ik denk, en ik verwacht, van wel. Maar het is niet met honderd procent zekerheid op dit moment", sluit Ten Hag af.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws