Boadu krijgt kritiek van De Boer na kopbal: 'Hij tagde me laatst nog op Instagram'

Boadu krijgt kritiek van De Boer na kopbal: 'Hij tagde me laatst nog op Instagram'

Gepubliceerd: zondag 29 november 2020 om 20:50zo 29-11-2020 om 20:50

Laatste update: zondag 29 november 2020 om 21:10zo 29-11-2020 om 21:10

Myron Boadu haalde na afloop van Heracles Almelo-AZ zijn gram, nadat hij met kritiek van analist Ronald de Boer werd geconfronteerd. De spits miste in Almelo een kopkans: volgens De Boer bewees dit dat Boadu geen geboren kopper is.

De enkelvoudig Oranje-international vond dat er niet veel mis was met zijn kopbal, die via doelman Michael Brouwer op de lat belandde. "Ik kop hem goed in. Niet? Mag ik hem terugzien? Wat zei Ronald dan?", reageerde Boadu na afloop tegenover FOX Sports. "Nee, ik ben geen kopper. Maar dit was een goede kopbal, voor mijn doen. Maar misschien moet Ronald mij dat even leren. Ik zag iets op Instagram voorbij komen, dat hij me ergens in had getagd. Misschien moet ik even contact met hem opnemen."

Boadu is echter met ploeggenoot Pantelis Hatzidiakos aan het trainen op kopballen. "Dat moest van mijn zaakwaarnemer (Mino Raiola, red.). Hij vindt ook dat het er niet uitziet..." Tegen Heracles wierp dat dus nog niet zijn vruchten af. Boadu scoorde wél met zijn linkerbeen, in een wedstrijd waarin hij het weer eens vanaf de aftrap mocht proberen. "Natuurlijk ging het wat minder de afgelopen weken, ook op de bank gezeten. Maar ik heb altijd mijn best gedaan op de trainingen. Myron Boadu ga je altijd zien lachen."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws