'Ik kan wel vragen om een spits en rechtsbuiten, maar dat geld hebben we niet'

'Ik kan wel vragen om een spits en rechtsbuiten, maar dat geld hebben we niet'

Gepubliceerd: maandag 30 november 2020 om 10:51ma 30-11-2020 om 10:51

John Stegeman weet dat de huidige selectie van PEC Zwolle meer moet laten zien. De oefenmeester van de club uit Overijssel is niet van plan om in de winterstop om meer spelers te vragen, omdat dat financieel niet haalbaar is.

Gevolg is dat PEC met deze selectie de doelstellingen moet zien te halen. Voorzitter Adriaan Visser vindt dat de club in de top van de middenmoot moet spelen, maar op dit moment staan de Blauwvingers elfde en heeft het maar één punt voorsprong op nummer vijftien Heracles.

"Ik kan wel naar onze voorzitter stappen en zeggen dat ik deze winter niet alleen een rechtsbuiten wil, maar ook een spits", zegt een cynische Stegeman tegen De Stentor. "Hij ziet me al aankomen. Dat geld hebben we gewoon niet. Niet dat PEC op omvallen staat, maar we hebben allemaal de jaarcijfers gezien. Dat is geen klapje, dat is een megaklap."

Dat betekent dat vleugelaanvaller Mike van Duinen zaterdag tegen VVV-Venlo (2-2) als spits moest spelen bij afwezigheid van eerste keus Slobodan Tedic. Reza Ghoochannejhad was ziek en dus kon Stegeman niet anders dan zijn opstelling omgooien.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws