Steun voor Van de Beek van United-ploeggenoot: 'Hij speelde heel goed'

Steun voor Van de Beek van United-ploeggenoot: 'Hij speelde heel goed'

Gepubliceerd: dinsdag 1 december 2020 om 12:55di 01-12-2020 om 12:55

Bruno Fernandes en Donny van de Beek kunnen prima samenspelen op het middenveld van Manchester United. Dat stelt de Portugese spelmaker, die weerspreekt dat de balans dan ontbreekt in het elftal van manager Ole Gunnar Solskjaer.

Van de Beek maakte al een sterke indruk in de Champions League en zondag volgde tegen Southampton (2-3 winst) zijn eerste basisplaats in de Premier League. Fernandes is tevreden over de samenwerking met de oud-Ajacied, die met Fred en Nemanja Matic een blok achter de sterspeler vormde. "Elke middenvelder in ons team heeft kwaliteit", zegt hij op de clubsite.

"Donny heeft ook veel kwaliteit", vervolgt Fernandes. "We weten dat we samen kunnen spelen, en ook met de andere spelers in het team. Iedereen kan het verschil maken. Donny speelde een heel goede wedstrijd, maar Fred en Nema waren ook belangrijk voor ons. Ze hebben hard gewerkt."

Van de Beek hield wel een gekwetste enkel over aan het treffen met Southampton. Het is afwachten of hij woensdag in actie kan komen tegen Paris Saint-Germain, laat United weten.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws