'Rooney krijgt serieuze concurrentie van Terry in strijd om hoofdtrainerschap'

'Rooney krijgt serieuze concurrentie van Terry in strijd om hoofdtrainerschap'

Gepubliceerd: dinsdag 1 december 2020 om 14:16di 01-12-2020 om 14:16

John Terry en Wayne Rooney zijn allebei kandidaten om de trainersvacature bij Derby County in te vullen. De twee voormalig Engels internationals en ploeggenoten bij The Three Lions kunnen Phillip Cocu gaan opvolgen.

Rooney is op dit moment al op interim-basis actief bij The Rams nadat hij onder Cocu speler en assistent-trainer was. De gewezen aanvaller heeft nooit onder stoelen of banken gestoken dat hij graag de kans zou krijgen als hoofdtrainer, maar nu krijgt hij serieuze concurrentie. Sky Sports weet te melden dat ook John Terry in beeld is.

De voormalig stopper van Chelsea is op dit moment assistent van Aston Villa. Toch is hij ook een serieuze mogelijkheid voor de Arabische investeerders die op dit moment de club over proberen te nemen. Zelf lijkt het Terry een goed idee om, net als Frank Lampard, op Pride Park voor het eerst op eigen benen te kunnen staan als trainer.

De club zoekt een opvolger nadat Cocu enkele weken werd ontslagen vanwege tegenvallende resultaten. Derby stond op dat moment onderaan in het Championship en staat daar na één wedstrijd onder Rooney nog steeds.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws