'Op Anfield spelen of in Emmen voetballen: het maakt allemaal niet meer uit'

'Op Anfield spelen of in Emmen voetballen: het maakt allemaal niet meer uit'

Gepubliceerd: dinsdag 1 december 2020 om 15:12di 01-12-2020 om 15:12

Davy Klaassen zegt dat er sprake is van enige spanning bij de spelers van Ajax. De Amsterdammers spelen dinsdagavond in de Champions League tegen Liverpool en de ontknoping in de poule komt steeds dichterbij.

Dat de Ajacieden een mooie wedstrijd tegemoet gaan is volgens Klaassen duidelijk. "In de Arena was dat ook al zo", zegt hij tegenover Ajax TV. "Er zit ook wel wat spanning op, want we gaan richting het einde van de groepsfase en de plekken waar het om gaat worden nu verdeeld."

Om een beter resultaat neer te zetten dan zes weken geleden in de Johan Cruijff Arena moet Ajax een stuk effectiever zijn. "Van de vijf die we er toen kregen moeten er gewoon één of twee in", zegt de Hilversummer. "Meer ga je er niet krijgen. Het was onnodig en zonde dat we toen verloren."

De omstandigheden op Anfield zijn anders dan anders. Normaal gesproken heerst er een mooie sfeer in het stadion van Liverpool, maar dat valt nu wel mee. "Het maakt niet meer uit of je in Emmen speelt of op Anfield", grijnst Klaassen. "Vorig jaar had ik niet gedacht dat ik dat ooit zou zeggen."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Wat wordt Liverpool - Ajax?

Winst Liverpool
19%
Winst Ajax
64%
Gelijkspel
16%
(4498 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws