Breaking news

Chelsea slaat nieuwe weg in: 'anti-Lampard' Tuchel wordt opvolger van Lampard

'Het is mijn schuld dat we geen drie punten pakken, ik laat het team in de steek'

'Het is mijn schuld dat we geen drie punten pakken, ik laat het team in de steek'

Gepubliceerd: vrijdag 4 december 2020 om 00:13vr 04-12-2020 om 00:13

Hoewel AZ er door het gelijkspel tegen Napoli prima voorstaat in groep F van de Europa League, baalt Teun Koopmeiners stevig van zijn gemiste penalty, De aanvoerder van de Alkmaarders trekt het boetekleed aan.

Volgens Koopmeiners deed AZ zichzelf tekort met de 1-1 remise. "Ze krijgen in de eerste helft één kans en dat is een goal", zegt de middenvelder over de openingstreffer van Dries Mertens tegen FOX Sports. "Het was niet goed verdedigd van ons, we laten ze te makkelijk een voorzet geven en te makkelijk inschieten."

AZ kwam verder sterk voor de dag, oordeelt Koopmeiners. "Bij vlagen was het heel goed van ons. In de tweede helft hadden we genoeg kansen om te winnen." Zelf liet hij dé kans op de 1-2 onbenut. Napoli-doelman David Ospina keerde zijn penalty. "Ik schiet 'm met overtuiging in, maar hij pakt hem goed. Het is mijn schuld dat we nu geen drie punten pakken. Ik baal er gewoon van, ik heb het team in de steek gelaten."

Toch staat AZ er uitstekend voor. Een zege op HNK Rijeka volstaat voor Europese overwintering. "Dat is een mooie meevaller, maar ik zit nog met de penalty in mijn hoofd", besluit Koopmeiners.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws