Real Madrid-situatie Sergio Ramos baart zorgen: Marca komt met '100 redenen'

Real Madrid-situatie Sergio Ramos baart zorgen: Marca komt met '100 redenen'

04-12-2020 10:05 Laatste update: 10:16
25

Fans van Real Madrid maken zich grote zorgen over het wel of niet aanblijven van Sergio Ramos. De 34-jarige aanvoerder loopt komende zomer uit zijn contract en heeft zijn overeenkomst met De Koninklijke nog niet verlengd.

De Spaanse sportkrant Marca komt vrijdagochtend met honderd redenen waarom Real Madrid er alles aan moet doen om Ramos binnenboord te houden. Zo is de Europees recordinternational de meest scorende verdediger in de historie van La Liga en presteert Madrid bij afwezigheid van Ramos zeer slecht in de Champions League.

Afgelopen week werd pijnlijk duidelijk dat Real moeilijk zonder de geblesseerde Ramos kan. De ploeg van Zinédine Zidane verloor in Oekraïne met 2-0 van Shaktar Donetsk. Door deze nederlaag is het nog steeds mogelijk dat Real voor het eerst sinds het seizoen 19961997 de knock-outfase van de Champions League niet gaat bereiken.

Zowel voorzitter Florentino Pérez als Ramos hoopt dat er snel duidelijkheid komt over een eventuele verlenging van het contract van de aanvoerder, weet Marca. Ramos mag vanaf 1 januari, wanneer het laatste halfjaar van zijn contract begint, officieel gaan praten met andere clubs.