Tagliafico doet geen uitspraken over zijn toekomst: 'Zien wel wat er gebeurt'

Tagliafico doet geen uitspraken over zijn toekomst: 'Zien wel wat er gebeurt'

Gepubliceerd: vrijdag 4 december 2020 om 18:51vr 04-12-2020 om 18:51

Nicolás Tagliafico verlengde vrijdag zijn contract bij Ajax tot medio 2023 en wil zich in alle rust blijven doorontwikkelen in Amsterdam. Of hij tot het einde van dit seizoen blijft durft hij nog niet te zeggen, maar hij zou er geen problemen mee hebben.

"Het is een vervroegd cadeau voor nog een jaar", begint Tagliafico voor de camera van Ajax TV. "Ik ben blij dat ik hier ben en ik wil graag onze doelen bereiken, dat is het belangrijkste voor iedereen."

Lang leek het erop alsof Tagliafico afgelopen zomer een transfer zou maken. Hij wilde zelf graag, maar vanwege het coronavirus kwam het er niet van. "Het is natuurlijk een heel vreemd a-typisch jaar geweest vanwege corona. Dat was voor de club niet goed en voor mij ook niet, dus het was beter om nog even te wachten. Dankzij deze verlenging kunnen we in alle rust blijven doorwerken en dan zien we wel wat er gebeurt."

Tagliafico durft niet te zeggen hoe lang hij nog in Amsterdam actief blijft. "Het idee van deze verlenging is dat ik door kan blijven werken en mijn doelen kan bereiken. Dan zien we wel of het tot volgend seizoen is of langer. Ik heb geen haast en wil het zo goed mogelijk afsluiten, daarna zien we verder."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws