Martins Indi spreekt zich uit over Slot: 'Qua historie is Feyenoord groter dan AZ'

Martins Indi spreekt zich uit over Slot: 'Qua historie is Feyenoord groter dan AZ'

Gepubliceerd: vrijdag 4 december 2020 om 22:11vr 04-12-2020 om 22:11

Bruno Martins Indi denkt dat Arne Slot, zijn trainer bij AZ, een goede toekomst tegemoet gaat. De oefenmeester uit Bergentheim wordt gelinkt aan Feyenoord en de verdediger denkt wel dat hij dat aankan.

Slot krijgt veel complimenten voor de speelwijze die hij met AZ hanteert. “Hij is een trainer die heel duidelijk in de communicatie is”, legt Martins Indi uit tegenover RTV Rijnmond. “Hij is goed in de omgang en kan het team aanvallend laten spelen, waarbij het team veel vrijheden heeft. Dat is een kwaliteit. Dat spelers zich hier ontwikkelen komt door de structuur.”

De verdediger wil niet te veel zeggen over de interesse die Feyenoord heeft in zijn oefenmeester, maar denkt wel dat Slot zich over zijn toekomst geen zorgen hoeft te maken. “Feyenoord is qua historie groter dan AZ, maar het gaat om het hier en nu. Ik weet zeker dat Slot een goede toekomst tegemoet gaat. Daar ben ik van overtuigd.”

Vrijdag meldde het Algemeen Dagblad dat Frank Arnesen, technisch directeur van Feyenoord, in gesprek is met Slot over een dienstverband in De Kuip. De Rotterdammers zoeken een opvolger voor Dick Advocaat, die na dit seizoen stopt, en de AZ-trainer is 'kandidaat nummer één'.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws