Feyenoord beloont zwaargeblesseerd talent met nieuw contract tot 2024

Feyenoord beloont zwaargeblesseerd talent met nieuw contract tot 2024

Gepubliceerd: maandag 7 december 2020 om 17:45ma 07-12-2020 om 17:45

Contractnieuws uit De Kuip: verdediger Denzel Hall heeft zijn aflopende verbintenis verlengd bij Feyenoord. Dat heeft de club maandagmiddag bekendgemaakt. Hall tekende tot 2024.

Hall staat bij Feyenoord bekend als groot talent en de club beloont hem voor zijn ontwikkeling. "Denzel is een van de talenten die me aan het begin van mijn tijd bij Feyenoord al opviel. Ik ben hartstikke blij dat we tot deze verlenging zijn gekomen. Hij is een zeer solide verdediger, sterk en robuust maar tegelijkertijd ook snel en met een goede kop erop", zegt technisch directeur Frank Arnesen op de clubsite van Feyenoord.

Hall is momenteel herstellende van een zware knieblessure. Mogelijk zit zijn seizoen er zelfs al op. Dat was voor Feyenoord geen reden om zijn contract niet te verlengen. "Hij kreeg dit jaar te maken met wat fysieke tegenslag, maar hij knokt keihard om weer terug te komen op zijn hoge niveau. Ik kan niet wachten om hem daar te zien", aldus Arnesen.

Zelf reageert Hall ook op het contractnieuws. "Ik moet nu laten zien aan de club dat ik het waard ben om in Feyenoord 1 te spelen. Ik heb er al een paar keer dichtbij gezeten, dus ik weet dat het haalbaar is. Aan mij om elke dag weer mijn beste beentje voor te zetten. Om beter en sterker te worden dan ik nu ben."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Gaat Hall doorbreken in De Kuip?

Ja
84%
Nee
16%
(453 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws