Dumfries grapt met teamgenoten na penalty: 'Zij willen er wat druk op zetten'

Dumfries grapt met teamgenoten na penalty: 'Zij willen er wat druk op zetten'

10-12-2020 22:15
11

Denzel Dumfries verscheen na afloop van PSV-Omonia Nicosia (4-0) blij voor de camera. Door de overwinning van PSV en het gelijke spel van Granada zijn de Eindhovenaren eerste geworden in hun Europa League-groep: Dumfries solliciteerde tegen de Cyprioten ook naar een plek op PSV's penaltylijstje.

Dumfries nam na ruim een uur spelen zijn verantwoordelijkheid en zorgde vanaf de stip voor de tweede van in totaal vier goals. "Hij zat er goed in. Op de training gaan ze er ook in", reageerde hij na afloop tegen FOX Sports. Na zijn benutte strafschop grapte Dumfries nog met Mohamed Ihattaren en Donyell Malen. "Zij willen er wat druk op zetten voor mij", beweerde Dumfries. "Ze zeiden wel dat ik hem goed had genomen."

Wedden

Meer odds

Recent misten Malen en Eran Zahavi nog strafschoppen namens PSV. Dumfries lijkt nu één van de gegadigden om de rol van penaltynemer op zich te nemen. "We hebben ook Philipp (Max, red.). Hij heeft er eentje ingeschoten en ik ook. Het is wel een gesprekje waard nu", sloot hij lachend af.