'Raiola kan Feyenoord kopen en Stengs en Boadu in De Kuip stallen'

'Raiola kan Feyenoord kopen en Stengs en Boadu in De Kuip stallen'

11-12-2020 14:48
290

Feyenoord werd donderdag keihard met de neus op de feiten gedrukt door Wolfsberger AC, maar er gloort hoop aan de horizon. Dat stelt Wim Rijsbergen, die hoopt dat Mino Raiola zich met de gang van zaken in Rotterdam-Zuid gaat bemoeien.

Raiola is de zaakwaarnemer van Arne Slot, die uiterlijk komende zomer het stokje moet overnemen van Dick Advocaat. "Qua aanhang is Feyenoord de grootste club van Nederland. Qua financiële middelen niet. Dáárin ligt dus de oplossing", zegt Rijsbergen in het Algemeen Dagblad.

"En misschien zit die oplossing wel in Mino Raiola", vervolgt de clubicoon van Feyenoord. "Hij is nu al invloedrijk binnen Feyenoord en heeft honderden miljoenen op zijn bankrekening staan. Waarom zou hij de club niet kunnen kopen en vervolgens jongens als Calvin Stengs en Myron Boadu via huurconstructies met internationale topclubs wat jaartjes in De Kuip stallen?"

Rijsbergen durft hardop te dromen. "Als Raiola in Feyenoord stapt, zal Zlatan Ibrahimovic vast ook wel een jaartje naar Rotterdam willen komen. Dan ziet de toekomst er plots veel zonniger uit. Feyenoord kan met Ibrahimovic en Raiola weer een topclub worden."