'RB Leipzig slaat grote slag: Real Madrid en Bayern München tasten mis'

'RB Leipzig slaat grote slag: Real Madrid en Bayern München tasten mis'

Gepubliceerd: vrijdag 11 december 2020 om 15:45vr 11-12-2020 om 15:45

RB Leipzig staat op het punt om de strijd om Dominik Szoboszlai te winnen. De twintigjarige aanvallende middenvelder komt in januari over van zusterclub Red Bull Salzburg, zo meldt de Duitse tak van Sky Sport vrijdag.

Het is een grote slag voor Leipzig, dat meerdere Europese topclubs aftroeft. De afgelopen weken informeerden onder meer Arsenal, Real Madrid en Bayern München bij de zaakwaarnemer van de Hongaar, die zich echter het best denkt te kunnen ontwikkelen onder trainer Julian Nagelsmann bij de Duitse topclub.

Szoboszlai kan door een clausule voor 25 miljoen euro de overstap maken naar Leipzig. Salzburg ging deze week met 0-2 onderuit tegen Atlético Madrid, waardoor de Oostenrijkers zijn uitgeschakeld in de Champions League. De transfer van de middenvelder kwam daarna in een stroomversnelling.

Technisch directeur Christoph Freund van de Oostenrijkers reist deze week naar Leipzig om de laatste details te bespreken. Een akkoord is echter al gesloten: feitelijk ontbreken alleen de handtekeningen nog. Alle partijen willen de transfer voor Kerstmis al aankondigen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws