Cillessen hint op transfer: 'Ik zie mezelf niet nog twee jaar op de bank zitten'

Cillessen hint op transfer: 'Ik zie mezelf niet nog twee jaar op de bank zitten'

Gepubliceerd: donderdag 17 december 2020 om 18:31do 17-12-2020 om 18:31

Jasper Cillessen denkt niet dat hij nog lang op de bank zal zitten bij Valencia. De keeper, die op dit moment geblesseerd is, weet dat hij tweede keus is bij Los Che en hint dus op een transfer.

De doelman uit Groesbeek wil niet te veel loslaten over zijn toekomst, maar geeft wel te kennen dat hij niet lang op de bank wil zitten in Estadio Mestalla. "Het is heel simpel: ik moet keihard blijven doorwerken, zodat ik er meteen sta als de trainer me nodig heeft", zegt Cillessen in een groot interview met Voetbal International. "Maar ik zie mezelf niet nog tweeënhalf jaar bij Valencia op de bank zitten."

Meer dan dat wil de 30-jarige keeper er niet over kwijt. "Ik kan er verder ook weinig over zeggen. We weten niet hoe het nu verdergaat binnen de clubleiding en daarnaast is de transfermarkt totaal veranderd door de coronacrisis. Dat zijn nou voorbeelden van aspecten waarop ik geen invloed kan uitoefenen. We gaan het zien."

Toch probeert Cillessen er voor nu het beste van te maken. Sinds hij aan het einde van het vorige seizoen op de bank terechtkwam houdt hij de moed erin. "Het blijft natuurlijk hartstikke vervelend, maar je kunt daar op verschillende manieren mee omgaan. Ik bleef keihard trainen, zodat ik mezelf op dát vlak geen verwijten kon maken. Het chagrijn domineerde ook niet meer. Ik ging er rustiger mee om, zonder dat het ten koste ging van mijn strijdvaardigheid."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Moet Cillessen een transfer maken?

Ja
91%
Nee, hij moet alles zetten op een terugkeer onder de lat bij Valencia
9%
(1571 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws