Feyenoord-pechvogel positief: 'Ondanks alles een fantastisch jaar geweest'

Feyenoord-pechvogel positief: 'Ondanks alles een fantastisch jaar geweest'

23-12-2020 09:34 Laatste update: 23:32
48

Luis Sinisterra is op de weg terug na een zware knieblessure. De Feyenoord-aanvaller was na zijn rentree tegen Wolfsberger AC geëmotioneerd en geeft aan dat 2020 ondanks alles een fantastisch jaar voor hem is geweest.

"In Oostenrijk tegen Wolfsberger werden we uitgeschakeld en was ik na afloop geëmotioneerd", begint Sinisterra in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Uiteraard was er de teleurstelling dat we uit de Europa League lagen, maar ik voelde vooral emotie omdat ik eindelijk weer op het veld stond. Daar had ik tien maanden naar toegewerkt."

Wedden

Meer odds

De Colombiaan heeft geen angst voor een nieuwe blessure, nu hij terug is op het trainingsveld. "Dat komt ook niet voor in mijn vocabulaire. Ik wilde gewoon zo snel mogelijk terug naar mijn oude niveau om het team te kunnen helpen. Het vertrouwen van de trainer voelt zo fijn. Dick Advocaat is een fantastische trainer, maar vooral ook een geweldig persoon. Ik denk dat mijn inzet op de trainingen en in de wedstrijden een van de manieren is geweest om zijn vertrouwen te winnen."

Fantastisch jaar
Hij heeft weinig gespeeld in 2020, maar toch blijft Sinisterra positief. "Het is ondanks alles een fantastisch jaar geweest. Ik heb veel geleerd tijdens het herstel van mijn blessure. En ik heb me afgelopen jaar ook nooit alleen gevoeld. Mijn medespelers, de technische en de medische staf van Feyenoord, maar ook de clubleiding zijn steeds met me bezig geweest." Volgend seizoen krijgt hij te maken met een nieuwe trainer: Arne Slot. "Als de club hem heeft gehaald, is dat omdat hij een goede trainer is", sluit Sinisterra af.