'Snode plannen Duitse bond: Bayern-talent staat voor moeilijke keuze'

'Snode plannen Duitse bond: Bayern-talent staat voor moeilijke keuze'

Gepubliceerd: vrijdag 25 december 2020 om 18:40vr 25-12-2020 om 18:40

Laatste update: vrijdag 25 december 2020 om 18:43vr 25-12-2020 om 18:43

Het spel tussen de Duitse voetbalbond en de Engelse voetbalbond is op de wagen. De Duitsers hopen Bayern München-talent Jamal Musiala (17) over te halen om voor Die Mannschaft te kiezen, zo weet BILD. 

Musiala speelde het grootste deel van zijn jeugdinterlands voor Engeland, maar Duitsland hoopt op het laatste moment Engeland af te troeven. Het talent maakt dit seizoen een uitstekende indruk bij Der Rekordmeister. Hij kwam in veertien officiële duels in actie en wist daarin drie keer het net te vinden.

Bayern pikte Musiala in 2019 op bij Chelsea, waar hij acht jaar in de jeugdopleiding rondliep. De middenvelder werd geboren in Stuttgart en heeft een Nigeriaanse vader en Duitse moeder. Toen hij zeven was verhuisde hij met zijn familie naar Londen. Hierdoor kan hij kiezen tussen Engeland, Duitsland en Nigeria. BILD geeft aan dat Musiala neigt naar een interlandcarrière bij Engeland, maar daar wil Duitsland een stokje voor steken.

De Duitse krant geeft aan dat zijn keuze weleens kan gaan vallen op het land dat hem als eerste gaat benaderen voor de A-ploeg.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws