'Bayern wil grote slag slaan en verdediger weghalen bij concurrent Leipzig'

'Bayern wil grote slag slaan en verdediger weghalen bij concurrent Leipzig'

27-12-2020 07:12 Laatste update: 15:28
54

Bayern München ligt op pole position om Dayot Upamecano over te nemen van RB Leipzig. De jonge Fransman staat al langer op de radar van Der Rekordmeister. Bayern wil wachten tot na dit seizoen, wanneer de releaseclausule van Upamecano ingaat.

Dat meldt The Athletic. Het Engelse medium denkt dat er het een en ander gaat gebeuren bij Bayern in de winterse transferperiode, maar denkt dat er in de zomer een grote slag geslagen gaat worden met Upamecano. De Leipzig-verdediger staat op de radar van vrijwel alle Europese topclubs en Bayern lijkt het moment af te wachten tot de clausule van Upamecano ingaat.

Wedden

Meer odds

De 22-jarige verdediger is een van de meest begeerde verdedigers van Europa, maar Leipzig zit nu nog hoog in de boom met de vraagprijs voor de Fransman. Dat wordt in de zomerse transferperiode anders, wanneer een transferclausule in zijn contract in werking gaat. Geïnteresseerde clubs kunnen hem dan voor 42 miljoen euro losweken uit Oost-Duitsland, zo weet The Athletic. Bayern zou de beste papieren hebben om Upamecano over te nemen.