Twente voorkomt massale uittocht: 'We hebben geen signaal van hem gekregen'

Twente voorkomt massale uittocht: 'We hebben geen signaal van hem gekregen'

Gepubliceerd: zaterdag 2 januari 2021 om 10:31za 02-01-2021 om 10:31

Halil Dervisoglu vertrekt voorlopig niet bij FC Twente. De aanvaller wordt door Brentford verhuurd aan FC Twente, maar maakt daar weinig speelminuten en zou ongelukkig zijn. Technisch directeur Jan Streuer ontkent echter.

Er zou sprake zijn van een definitieve transfer naar het Turkse Sivasspor, dat in onderhandeling zou zijn met de Engelsen. "Maar we hebben geen enkel signaal ontvangen van de speler en van Brentford", laat Streuer weten tegenover Tubantia. Dat zou betekenen dat Dervisoglu voorlopig 'gewoon' in de Grolsch Veste blijft voetballen.

Nog een vertrekkende aanvaller zou bijzonder slecht uitkomen voor de Tukkers. In de afgelopen week vertrokken er met spits Alexander Jeremejeff (terug naar BK Häcken) en vleugelaanvaller Lazaros Lamprou (terug naar PAOK) al twee huurlingen die de offensieve linie van Twente van body moesten voorzien. Het is nog niet duidelijk of Streuer vervangers voor dat tweetal gaat halen.

Op dit moment draait Twente goed en zijn Vaclav Cerny, Danilo en Queensy Menig de onomstreden aanvallers. Met dat succesvolle drietal staan de Tukkers nu op een knappe zevende plaats in de Eredivisie en werd Ajax met 2-1 verslagen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws