'Van Ginkel traint mee bij PSV, maar basisplaats tegen Ajax is uitgesloten'

'Van Ginkel traint mee bij PSV, maar basisplaats tegen Ajax is uitgesloten'

Gepubliceerd: maandag 4 januari 2021 om 11:54ma 04-01-2021 om 11:54

De selectie van PSV is grotendeels fit in voorbereiding op de wedstrijd tegen Ajax en dat betekent dat ook Marco van Ginkel weer meetraint met de Eindhovenaren. Hij zal komend weekend zijn rentree echter nog niet maken.

De 28-jarige middenvelder kan zijn knie weer volledig belasten en traint derhalve mee bij PSV, maar heeft geen wedstrijdritme en zal dus de komende wedstrijden nog aan zich voorbij moeten laten gaan. Dat schrijft het Eindhovens Dagblad. Een basisplaats tegen Ajax is 'natuurlijk uitgesloten', omdat de Brabanders Van Ginkel eerst langere tijd willen laten meetrainen.

Of Van Ginkel zich in het elftal van PSV gaat spelen is volgens het regionale medium ook nog maar de vraag. Trainer Roger Schmidt zou het blok Ibrahim Sangaré-Pablo Rosario niet uit elkaar willen halen en ook de offensieve middenvelders lijken wel zeker van hun plekje. De Amersfoorter zou een basisplaats moeten verdienen door 'bij schorsingen, blessures of vormverlies van anderen zijn kans te grijpen'.

Naast Van Ginkel zijn ook Eran Zahavi, Érick Gutiérrez, Armando Obispo en Ryan Thomas weer fit. Mauro Júnior trainde nog individueel, maar kan binnenkort ook weer aansluiten bij de selectie. Alleen Maxi Romero en Richy Ledezma zijn niet van de partij. Zij hebben kruisbandletsel en komen dit seizoen niet meer in actie.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws