'Spanje in de ban van Ramos: grote leider van Real Madrid dreigt te vertrekken'

'Spanje in de ban van Ramos: grote leider van Real Madrid dreigt te vertrekken'

Gepubliceerd: woensdag 6 januari 2021 om 08:14wo 06-01-2021 om 08:14

De spanning stijgt in Estadio Santiago Bernabéu: het is niet meer uitgesloten dat Sergio Ramos aan zijn laatste seizoen bij Real Madrid bezig is, meldt Marca.

De contractsituatie van Ramos wordt de laatste dagen breed uitgemeten in de Spaanse media. Woensdag kopt Marca op de voorpagina: alta tensión, de spanning stijgt.

Ramos is de laatste vijftien jaar niet weg te denken als leider van Real Madrid, maar de Spaanse grootmacht wil zijn aflopende contract niet met meer dan één jaar verlengen. Dat is tegen het zere been van Ramos. Hij heeft voorzitter Florentino Pérez zaterdag in een persoonlijk gesprek op de hoogte gesteld van zijn onvrede.

Real biedt Ramos een contract tot de zomer van 2022 met identieke voorwaarden: de Spaanse verdediger kan een slordige twaalf miljoen euro per seizoen blijven verdienen. Ramos gaat echter alleen akkoord als er een tweejarig contract op tafel komt.

Na de mislukte onderhandelingsronde is er geen nieuwe afspraak gemaakt. Door zijn aflopende contract staat het Ramos nu vrij om te onderhandelen met andere clubs. Er zou interesse zijn van Paris Saint-Germain en Engelse clubs.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws