Breaking news

LIVE: Álvarez veroorzaakt penalty vlak voor rust en krijt rood, Fer mist

Schöne keert terug naar Nederland: Rustig nadenken over mijn toekomst

Schöne keert terug naar Nederland: "Rustig nadenken over mijn toekomst"

Gepubliceerd: donderdag 7 januari 2021 om 21:38do 07-01-2021 om 21:38

Laatste update: donderdag 7 januari 2021 om 21:51do 07-01-2021 om 21:51

Lasse Schöne reageert opgelucht op zijn vertrek bij Genoa. Donderdag werd bekend dat beide partijen uit elkaar gaan, nadat hij dit seizoen niet eens werd ingeschreven door de Serie A-club. Schöne wacht nu rustig af wat de toekomst brengt.

"Dat mijn contract nu is ontbonden, is het beste voor beide partijen. Het eerste jaar ging hartstikke goed, ik speelde alles. Al hoopten we natuurlijk hoger te staan", zegt Schöne tegen het Algemeen Dagblad. "Het laatste halfjaar was de situatie heel anders, waardoor ik blij ben dat het nu zo ver is dat ik transfervrij ben. Ik heb hier anderhalf jaar gewoond met mijn gezin. De kinderen hebben vrienden gemaakt, wij hebben vrienden gemaakt. We hebben een andere cultuur, een ander land, een andere taal meegemaakt. Al die positieve dingen neem ik mee. Ik heb zin in de toekomst."

Schöne weet nog niet hoe de toekomst eruit gaat zien. Hij reist eerst met zijn gezin naar Nederland en daarna 'zien we wel'. "Dan ga ik rustig nadenken over mijn toekomst. Natuurlijk zijn we daar op de achtergrond al mee bezig, maar het nieuws is nu nog heel vers."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Moet Schöne terug naar de Eredivisie?

Ja
88%
Nee
12%
(2193 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws