Jong Oranje-middenvelder sprak nog niet met Koeman: 'Barça-droom nog niet voorbij'

Jong Oranje-middenvelder sprak nog niet met Koeman: 'Barça-droom nog niet voorbij'

08-01-2021 09:06
5

Ludovit Reis vertrok na één jaar FC Barcelona op huurbasis naar VfL Osnabrück, dat uitkomt in de 2. Bundesliga. De twintigjarige middenvelder sprak nog niet met trainer Ronald Koeman over zijn toekomst in Camp Nou.

De Catalanen betaalden in 2019 naar verluidt meer dan drie miljoen euro voor Reis, die een contract heeft tot medio 2022. "Ik ben niet iemand die graag te ver vooruitkijkt", zegt de middenvelder van Jong Oranje tegen Voetbal International. "Barcelona is de grootste club van de wereld met de allergrootste talenten. Mijn Barça-droom is ook nog niet voorbij. De droom daar te slagen is er nog altijd. Als de kans zich voordoet, ga ik 'm zeker pakken."

Reis wil nu vooral ervaring opdoen bij Osnabrück. "Deze stap moest ik maken. In Barcelona zeiden ze ook: 'Ga lekker spelen, minuten maken'. Dan zien we na dat seizoen wel weer. Zo sta ik er ook in. Lekker dertig wedstrijden spelen en hopelijk ook nog een EK. Vervolgens zie ik wel of mijn toekomst in Barcelona ligt of ergens anders. Zolang ik maar wekelijks kan voetballen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s