Utrecht-captain nog niet gebeld door Ajax: 'Laten we dat ook maar niet doen'

Utrecht-captain nog niet gebeld door Ajax: 'Laten we dat ook maar niet doen'

08-01-2021 15:32
78

Willem Janssen heeft nog geen belletje gehad van Ajax-trainer Erik ten Hag of hij ook naar Amsterdam wil komen. De aanvoerder van FC Utrecht grapt dat het misschien ook maar beter is om dat niet te doen.

Met de komst van Sébastien Haller naar Ajax spelen er nu, naast Zakaria Labyad en Sean Klaiber, drie spelers in Amsterdam die Janssen goed kent. "De komst van Haller is fantastisch voor het Nederlandse voetbal", zegt de Limburger tegen ESPN. "Het is ook een leuke gozer, dus ik ben heel benieuwd hoe hij het bij Ajax gaat doen."

De aanvoerder van de Domstedelingen heeft in ieder geval hoge verwachtingen. "Ik denk dat het een goede spits voor ze is, maar wel met een hoog prijskaartje. Leuk om hem weer veelvuldig in actie te zien. Het is een echte teamspeler die goed is in de omgang en iedereen gunt hem dit ook. Dat is dus prima voor Ajax."

Dan rest alleen nog de vraag of Ten Hag ook al contact heeft opgenomen met Janssen. "Haha, dat is een goeie! Hij heeft nog niet gebeld, maar laten we dat ook maar niet gaan doen."