Utrecht-aanvoerder Janssen houdt emoties in bedwang: 'Het is zwaar klote'

Utrecht-aanvoerder Janssen houdt emoties in bedwang: 'Het is zwaar klote'

Gepubliceerd: zondag 22 november 2020 om 09:15zo 22-11-2020 om 09:15

FC Utrecht-aanvoerder Willem Janssen stond tegen PEC Zwolle (1-1) weer in de basis na zijn zware knieblessure, maar moest het veld al snel verlaten met een blessure aan zijn hamstring. De verdediger verwacht niet dat de kwetsuur ernstig is.

"Het schoot in de hamstring... Ik wilde eerst een blessurebehandeling, maar stiekem weet je het wel", vertelt een zwaar teleurgestelde Janssen in gesprek met FOX Sports. "Het was in ieder geval niet mijn knie. Ik kreeg al een hoop verontrustende appjes. Maar het is zwaar klote natuurlijk."

Janssen wilde in eerste instantie doorspelen, maar had al snel in de gaten dat dat niet ging lukken. "Je kan absoluut niet door, want die spier stijft direct op. Ik heb niet het idee dat het heel ernstig is, maar lekker is het niet. Ik heb een lange aanloop gehad, minuten gemaakt. Ik voel me hardstikke fit, dan verwacht je dit niet. Het is mij ook niet bekend, een spierblessure."

Het is een flinke tegenvaller voor de Utrecht-speler, die net weer wedstrijdfit was na zijn zware knieblessure. "Er schiet veel door je hoofd, maar je pakt de draad wel weer op. Ik kan me niet voorstellen dat dit lang gaat duren", sluit Janssen strijdbaar af.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws