Fabrizio Romano: Ajax vanwege financiën afgehaakt in race om Eriksen

Fabrizio Romano: Ajax vanwege financiën afgehaakt in race om Eriksen

10-01-2021 11:22
45

Waar Christian Eriksen zijn carrière gaat vervolgen, is nog niet duidelijk. De Deense spelmaker zal echter sowieso niet terugkeren bij Ajax: de Amsterdammers waren volgens transferspecialist Fabrizio Romano wel degelijk geïnteresseerd, maar zullen niet doordrukken.

Begin dit jaar maakte Romano al melding van belangstelling van Ajax en Wolverhampton Wanderers. Volgens Romano volgde Ajax de situatie van de oude bekende met belangstelling, maar heeft het zich inmiddels teruggetrokken uit de race. De Amsterdammers bleken niet in staat om het volledige salaris van Eriksen over te nemen, meldt de populaire reporter tegenover Calciomercato.

Eriksen wordt al langere tijd gelinkt aan Paris Saint-Germain, maar nu is ook de naam van Tottenham Hotspur opgedoken in het geruchtencircuit. De Noord-Londenaren verkochten Eriksen amper één jaar geleden aan Internazionale, maar die transfer is geen succes gebleken: de Deense middenvelder komt niet vaak onder spelen toe en mag alweer vertrekken. Tottenham Hotspur zou hem nu alweer terug willen halen, maar volgens Romano is er nog geen contact geweest tussen de twee clubs.