'Antony goede speler, maar bij lange na niet zo goed als iedereen verkondigt'

'Antony goede speler, maar bij lange na niet zo goed als iedereen verkondigt'

10-01-2021 20:21 Laatste update: 20:40
Eredivisie 245 Reacties

Marco van Basten is nog niet overtuigd van de kwaliteiten van Ajax-aanvaller Antony. De Braziliaan maakte in de topper tegen PSV de belangrijke 2-2, maar volgens San Marco is hij helemaal niet zo goed.

Aan tafel bij Rondo van Ziggo Sport wordt er uitgebreid teruggekeken op de topper tussen Ajax en PSV. Antony was belangrijk met de 2-2, maar Van Basten is niet onder de indruk. "Ik heb het in het begin gezegd: die jongen is een goede speler, maar bij lange na niet zo goed als iedereen loopt te verkondigen. In de kranten, weet je wel: de beste speler, de beste aankoop, bla bla bla... Hij maakt een goede goal, echt een goede goal, maar hij lijdt heel veel balverlies."

Jan van Halst zag dat het in het centrum erg druk was bij Ajax. Hij begrijpt niet dat trainer Erik ten Hag geen gebruik maakt van Tadic als spits. "Ik vind het apart: Tadic heeft in de Champions League-wedstrijden heel goed gespeeld in de spits. Op de een of andere manier wordt daar niet meer op teruggegrepen. Ten Hag wil Tadic op links hebben", geeft hij aan.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s