Perez analyseert PSV: 'Slaagt in Engeland eerder dan Rosario of Van de Beek'

Perez analyseert PSV: 'Slaagt in Engeland eerder dan Rosario of Van de Beek'

Gepubliceerd: maandag 11 januari 2021 om 12:44ma 11-01-2021 om 12:44

Arnold Bruggink is onder de indruk van Ibrahim Sangaré. De Ivoriaanse middenvelder van PSV is 'essentieel' voor het beoogde spel van trainer Roger Schmidt, stelt hij.

Bruggink lette tijdens Ajax - PSV extra op Sangaré en is lovend. "Hij is echt essentieel", zegt de analist van ESPN. "Hij had de meeste tackles en meeste gewonnen duels... Hij zit overal tussen. We hebben het weleens over jeugdvoetbal, maar dat kun je bij Sangaré vergeten: dit is grotenmannenvoetbal."

"Hij gebruikt zijn lichaam, ziet de momenten dat hij druk kan zetten en dan komt er echt iemand op je af. Pablo Rosario en Sangaré moeten bij PSV echt veel werk verzetten, maar ik moet zeggen dat hij onderbelicht is. Er zit zóveel geweld achter."

Kenneth Perez stelt dat Sangaré afgelopen zomer een goede keuze heeft gemaakt met PSV. "Hier kan hij passen, trappen en wat comfortabeler aan de bal worden. Hij slaagt in Engeland eerder dan Rosario en Donny van de Beek, terwijl wij in Nederland allemaal Van de Beek betere speler vinden."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws