PSV-uittocht in volle gang: verdediger (20) maakt seizoen af bij MVV

PSV-uittocht in volle gang: verdediger (20) maakt seizoen af bij MVV

Gepubliceerd: dinsdag 12 januari 2021 om 14:45di 12-01-2021 om 14:45

Laatste update: dinsdag 12 januari 2021 om 14:53di 12-01-2021 om 14:53

PSV laat Rico Zeegers tijdelijk uitvliegen. De twintigjarige verdediger maakt het seizoen af bij MVV, hebben de Eindhovenaren dinsdagmiddag via de officiële kanalen laten weten.

Zeegers kwam in 2015 over uit de jeugdopleiding van Fortuna Sittard en haalde in Eindhoven het betaald voetbal. In augustus 2019 debuteerde hij namens Jong PSV in de Keuken Kampioen Divisie. In zijn eerste seizoen kwam hij tot veertien competitieduels, dit seizoen bleef zijn inbreng beperkt tot twee wedstrijden namens Jong PSV.

Nu verruilt hij de nummer zestien van de Keuken Kampioen Divisie dus voor de nummer zeventien: Zeegers wordt tot het einde van het seizoen gehuurd door MVV. Of hij nog terugkeert na zijn avontuur in De Geusselt, is nog even de vraag, aangezien zijn contract na dit seizoen afloopt. Zeegers zal niet de eerste PSV'er zijn die tijdelijk vertrekt deze maand: het Eindhovens Dagblad berichtte onlangs dat acht PSV-talenten – onder wie Zeegers – mochten uitzien naar een andere werkomgeving. Djenairo Daniels heeft al onderdak gevonden bij FC Utrecht.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws