VVV wil miljoenen zien voor Giakoumakis: 'Zo'n fenomeen vind je niet zomaar'

VVV wil miljoenen zien voor Giakoumakis: 'Zo'n fenomeen vind je niet zomaar'

Gepubliceerd: dinsdag 12 januari 2021 om 23:50di 12-01-2021 om 23:50

VVV-Venlo neemt alleen genoegen met de hoofdprijs als een club zich in de winterse transferperiode meldt voor Giorgos Giakoumakis. De Limburgers hebben een vraagprijs van 'enkele miljoenen' vastgesteld.

Voetbal International weet te melden dat verschillende buitenlandse clubs al geïnformeerd hebben naar de Griekse spits, die met twaalf doelpunten op dit moment topscorer van de Eredivisie is. Dat zou om clubs uit Europa en Azië gaan, weet ook algemeen directeur Marco Bogers. "Maar we gaan er pas echt over nadenken als er een heel serieus bod is", zegt hij tegen VI.

Dat betekent dat ze in Venlo miljoenen willen zien. "In dat geval praat je echt over transferbedragen waarvan wij denken dat die in deze tijd niet worden betaald", legt Bogers uit. "We denken sowieso aan meerdere miljoenen. Natuurlijk zitten wij door corona in lastig vaarwater en kunnen we het geld gebruiken, maar nog zo'n fenomeen vind je niet zomaar in de winterstop."

Giakoumakis mag van de algemeen directeur dan ook niet zomaar vertrekken. "Hij moet blijven scoren en ons in de Eredivisie houden, dat is het belangrijkste. VVV is voor ambitieuze spelers niet het eindstation, we gunnen iedereen een stap hogerop. Maar wat ons betreft niet halverwege het seizoen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws