Ajax-handelswijze zit Danilo dwars: 'Ik ben de hoop eigenlijk een beetje verloren'

Ajax-handelswijze zit Danilo dwars: 'Ik ben de hoop eigenlijk een beetje verloren'

Gepubliceerd: woensdag 13 januari 2021 om 15:51wo 13-01-2021 om 15:51

Danilo is door de transfer van Sébastien Haller naar Ajax de hoop verloren dat hij ooit eerste spits kan worden In Amsterdam. Dat was de Braziliaanse aanvaller, die zijn doelpunten nu maakt voor FC Twente, wel beloofd.

Toen Danilo werd verhuurd aan FC Twente kreeg hij een opdracht mee van Ajax. "Mij is gezegd dat als ik het hier goed zou doen, dat ik dan eerste spits bij Ajax zou kunnen worden", zegt de goedlachse Braziliaan voor de camera van ESPN. "Nu ben ik hier topscorer en speel ik goed, maar dan kopen zij een topspeler. Dat ben ik zelf nog niet."

Dat stelt de 21-jarige aanvaller uit São Paulo een beetje teleur. "Het is wat moeilijker geworden voor mij en daar ben ik ook niet blij mee. Door de transfer ben ik eigenlijk een beetje de hoop verloren. Maar Ajax is een topclub en zoekt altijd naar de beste spelers. Ze hebben veel geld betaald en ik wens hem en Ajax allebei het beste."

Donderdagavond krijgt Danilo de kans om Ajax te laten zien wat hij in zijn mars heeft. Dan speelt hij met FC Twente in de Grolsch Veste tegen de regerend landskampioen.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws