Hendrix sluit imposant PSV-hoofdstuk af: Eigenlijk binnen twee dagen al rond

Hendrix sluit imposant PSV-hoofdstuk af: "Eigenlijk binnen twee dagen al rond"

Gepubliceerd: woensdag 13 januari 2021 om 18:55wo 13-01-2021 om 18:55

Jorrit Hendrix is woensdag voorlopig voor de laatste keer in het Philips Stadion, waar hij een aanzienlijk deel van zijn leven heeft doorgebracht. De 25-jarige Noord-Limburger zet zijn carrière voort bij Spartak Moskou, werd eerder deze week bekend.

Hendrix loopt al ruim zestien (!) jaar bij de club rond en speelde uiteindelijk 239 officiële wedstrijden in de hoofdmacht. Woensdag wordt hij officieel uitgezwaaid in het Philips Stadion. "Een week geleden kreeg ik te horen van de concrete interesse van Spartak in mij. Zelf heel snel tot een akkoord gekomen en de clubs waren er ook meteen uit. Het was eigenlijk binnen twee dagen al rond", laat hij weten aan ESPN.

En dus is het langdurige PSV-hoofdstuk abrupt afgebroken. "Ik heb hier eigenlijk heel mijn leven doorgebracht: mijn hele jeugd en acht seizoenen in het eerste. Eigenlijk nog niet te beseffen dat ik het hier ga verlaten. Ik zei net al een paar keer: het is geen afscheid nu, meer een tot ziens. Ik weet zeker dat ik hier nog vaak zat ga komen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws