Müller ruziet met lachende verslaggever: 'Natuurlijk heb je gelachen!'

Müller ruziet met lachende verslaggever: 'Natuurlijk heb je gelachen!'

Gepubliceerd: donderdag 14 januari 2021 om 09:06do 14-01-2021 om 09:06

Thomas Müller en Hansi Flick hebben geen goed woord over voor de pijnlijke uitschakeling van Bayern München in de DFB Pokal. De 31-jarige aanvaller was zijn frustraties niet de baas, nadat de titelhouder na strafschoppen sneuvelde tegen Holstein Kiel.

Müller botste na afloop met een verslaggever van de ARD, die vroeg hoe de stemming was in de Bayern-kleedkamer. "Je lacht nu, natuurlijk heb je gelachen! Wat denk je? Natuurlijk is de stemming bedrukt", reageerde hij. "We hebben verloren van de underdog, die alles gaf wat het had en dat zeker goed deed. Toch hadden we de wedstrijd moeten winnen. Na rust hadden we vier pingpong-acties in hun strafschopgebied, waarbij we geen geluk hadden. Uiteindelijk word je dan uitgeschakeld, en dat is zeer bitter."

Flick baalt niet voor het eerst van de defensieve kwetsbaarheid van Bayern. "Natuurlijk is dit een schok. Het is een enorme teleurstelling', zei de coach. "We hebben over de tegentreffers gesproken, maar het was weer hetzelfde verhaal. Bij de 1-1 hadden we het centrum moeten afsluiten. En de 2-2 in de laatste seconde…"

Het drukke programma weigert Flick als excuus aan te dragen. "We moeten kijken hoe we weer meer druk op de tegenstander kunnen krijgen en we moeten beter verdedigen."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws