Schalke 04 neemt voorschot op terugkeer Huntelaar: 'Ik voel het'

Schalke 04 neemt voorschot op terugkeer Huntelaar: 'Ik voel het'

Gepubliceerd: vrijdag 15 januari 2021 om 11:26vr 15-01-2021 om 11:26

Schalke 04 wil Klaas-Jan Huntelaar terughalen. Dat heeft de club nu bij monde van trainer Christian Gross bevestigd. Hij hoopt dat Huntelaar bereid is om de noodlijdende club uit Gelsenkirchen te helpen.

"Ik zou graag zien dat hij deze uitdaging aangaat", zegt Gross vrijdag op een persconferentie. "Het is nog niet rond. De interesse van beide kanten is er wel. Als een speler met die persoonlijkheid, ervaring en kwaliteit ons kan komen versterken, zou dat fantastisch zijn."

Gross heeft de wedstrijd van Ajax tegen FC Twente gezien. Daarin scoorde Huntelaar twee keer na zijn invalbeurt. "Die wedstrijd liet zien dat hij nog steeds bepaalde kwaliteiten heeft. Hoe fit hij is en of hij negentig minuten per week kan spelen, laat ik open."

Huntelaar diende Schalke zeven jaar lang. Dat zou volgens Gross een cruciale rol kunnen spelen in het besluit van The Hunter om wel of niet terug te keren. "Als iemand voor Schalke heeft gespeeld, is hij besmet door Schalke. Ik voel dat hij deze uitdaging graag aangaat. Dat verdient het grootste respect."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Terug naar Schalke 04: moet Huntelaar dit doen?

Ja
45%
Nee
55%
(11102 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws