Moedeloze situatie voor Willem II: 'Het is geen gifbeker, maar een emmer'

Moedeloze situatie voor Willem II: 'Het is geen gifbeker, maar een emmer'

Gepubliceerd: vrijdag 15 januari 2021 om 12:10vr 15-01-2021 om 12:10

Adrie Koster kan niet geloven dat zijn ploeg alweer aan het kortste eind getrokken heeft. De trainer van Willem II zag dat FC Groningen in de slotfase terugkwam van een 2-1 achterstand en de Tricolores toch nog met 3-2 versloeg.

De ervaren oefenmeester lijkt er moedeloos van te worden. "Verdomme jongens, het moet toch een keertje gaan draaien", zegt hij voor de camera van het Brabants Dagblad. "Je probeert elke keer de positieve punten eruit te halen. En er zitten genoeg positieve aspecten in het spel."

Toch slaagde Willem II er ook donderdagavond niet in om te winnen. "Ik kan mijn spelers weinig verwijten", stelt Koster. "We hebben twee doelpunten gemaakt en er worden er nog twee afgekeurd wegens buitenspel. Maar we maken wel een paar cruciale fouten. Het is wel heel zuur allemaal. Ook weer in blessuretijd.."

De formatie uit Tilburg staat op de zeventiende plaats en aan het einde van het seizoen betekent dat directe degradatie. Het is voor Koster te hopen dat de gifbeker snel leeg is. "Maar ik denk dat het een emmer is. De wet van Murphy schijnt hiet van toepassing te zijn."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws