Özil lijkt transfer aan te kondigen en onthult bijzonder rugnummer

Özil lijkt transfer aan te kondigen en onthult bijzonder rugnummer

Gepubliceerd: zondag 17 januari 2021 om 17:47zo 17-01-2021 om 17:47

Laatste update: zondag 17 januari 2021 om 17:52zo 17-01-2021 om 17:52

Mesut Özil lijkt hier zijn transfer naar Fenerbahçe aan te kondigen. Op Twitter plaatst de Turkse Duitser het nummer 67 en een grote M. Het is wachten op de officiële aankondiging. 

Het nummer 67 verwijst naar de de Turkse provincie Zonguldak, waar Özil's familie vandaan komt. Hij gaat waarschijnlijk met dat rugnummer spelen. De geel-blauwe M (clubkleuren van Fenerbahçe) lijkt te staan voor Mesut. 

Engelse media meldden zaterdag dat Özil en Arsenal een akkoord hebben bereikt over de ontbinding van zijn contract, dat nog tot aankomende zomer liep. Naar verluidt gaat hij in Istanbul voor 3,5 jaar tekenen en in die periode zou hij veertien miljoen euro verdienen. Özil moet Fenerbahçe naar de eerste landstitel sinds 2014 gaan helpen. 

Özil hint al een week op een transfer naar Fenerbahçe. Op Twitter zei hij dat Fenerbahçe de enige club uit Turkije is waar hij voor zou kunnen spelen. Volgens Sky Sports heeft Özil afscheid genomen van zijn medespelers van Arsenal. Dat heeft hij dit weekend gedaan. Het papierwerk is nog niet in orde, al lijkt de transfer daardoor niet in gevaar te komen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws