Breaking news

PEC maakt tijdelijke terugkeer bekend: 'Hier is het voor mij allemaal begonnen'

'Moet een goed gevoel geven als je zo goed speelt tegen ploeg als Ajax'

'Moet een goed gevoel geven als je zo goed speelt tegen ploeg als Ajax'

Gepubliceerd: zondag 17 januari 2021 om 18:55zo 17-01-2021 om 18:55

Laatste update: zondag 17 januari 2021 om 19:27zo 17-01-2021 om 19:27

Feyenoord heeft zichzelf tekort gedaan tegen Ajax, is het oordeel van trainer Dick Advocaat. Na de goal van Ryan Gravenberch kwam Ajax er niet meer aan te pas en werd de wedstrijd volledig gedomineerd door Feyenoord.

"Vandaag zeker wel, op de eerste twintig minuten na", reageert Advocaat bij ESPN op de vraag of Feyenoord zich tekort gedaan heeft. "Na de 1-0 was Feyenoord de dominante partij. Tactisch hadden we een plan met het doorschuiven van Jens of Mark met Leroy (Toornstra, Diemers, Fer, red.). Dat pakte heel goed uit. We hebben wel wat mogelijkheden gehad op een goal: net naast, net niet, op de lat. Het elftal verdiende meer dan dit."

Ontevreden over het spel van Feyenoord is Advocaat niet. "Als je zo dominant kunt spelen tegen Ajax, dan moet je dat iedere wedstrijd kunnen doen. Dat we goed kunnen voetballen, wisten we al. Anders sta je niet zo hoog. Als je zo'n wedstrijd verliest, is dat zonde. We moesten de eerste twintig minuten doorkomen."

"Het elftal stond er, dan is het jammer dat het niet beloond wordt. Dit moet een goed gevoel geven als je zo goed speelt tegen zo'n goede ploeg. Het lag dit keer echt aan ons. Dat is aardig om te zien."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Feyenoord had moeten winnen

Ja
52%
Nee
48%
(1424 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws