'We staan op de helft van het seizoen keihard tussen de topteams van Nederland'

'We staan op de helft van het seizoen keihard tussen de topteams van Nederland'

Gepubliceerd: maandag 18 januari 2021 om 12:57ma 18-01-2021 om 12:57

De indrukwekkende prestaties van Vitesse verbazen Thomas Letsch. De Duitse trainer had niet zien aankomen dat zijn ploeg gelijkwaardig is aan de traditionele topclubs.

Vitesse voert na zeventien speelronden de groep aan die jacht maakt op koploper Ajax. Het verschil tussen de Arnhemmers en Amsterdammers is drie punten. "Het verbaast mij natuurlijk ook wel dat we net achter Ajax staan op de tweede plaats", reageert Letsch tegenover Omroep Gelderland.

De Duitser tekende afgelopen zomer bij Vitesse. "Je weet het niet precies wat je kan verwachten als je in een nieuwe competitie komt. Top-zeven is mogelijk denk je. Maar dit had ik ook echt niet zien aankomen. We staan op de helft van het seizoen keihard tussen de topteams van Nederland."

Dinsdag speelt Vitesse in de achtste finale van de KNVB Beker tegen ADO Den Haag. Ook die prijs staat op het verlanglijstje van Letsch. "Een korte, maar zware route", weet hij. "Maar waarom niet? Als we morgen van ADO Den Haag winnen staan we bij de laatste acht. Het is allemaal mogelijk."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Lees meer over: Eredivisie Vitesse

Poll

Is Vitesse een serieuze titelkandidaat?

Ja
46%
Nee
54%
(1069 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws