Breaking news

LIVE: PSV met bankzitter Ihattaren en basisspeler Vertessen tegen Fortuna

'Ajax-directie wil opvolger voor Huntelaar, maar wacht op groen licht van RvC'

'Ajax-directie wil opvolger voor Huntelaar, maar wacht op groen licht van RvC'

Gepubliceerd: maandag 18 januari 2021 om 18:13ma 18-01-2021 om 18:13

De Ajax-directie wil in de winterse transferperiode een vervanger binnenhalen voor Klaas-Jan Huntelaar, die op het punt staat zijn transfer naar Schalke 04 af te ronden. Het is echter wachten op de Raad van Commissarissen, die nog niet overtuigd is van de noodzaak om een vervanger voor Huntelaar aan te trekken.

Dat meldt De Telegraaf. Ajax oriënteerde zich vorige week al op een mogelijke Huntelaar-vervanger, mede omdat er ook rekening wordt gehouden met een vertrek van Brian Brobbey. Het is echter nog niet zeker of die nieuwe spits er daadwerkelijk gaat komen: de Raad van Commissarissen moet daar een beslissing over nemen en is nog niet overtuigd van de noodzaak. Deze week worden de gesprekken met Brobbey over een contractverlenging, die eerder nog vastliepen, hervat.

Huntelaar is maandag gearriveerd in Gelsenkirchen om een medische keuring te ondergaan bij Schalke. Ajax en Schalke zijn volgens Voetbal International en De Telegraaf al mondeling akkoord, dus het lijkt een kwestie van tijd voordat de deal officieel gemaakt wordt. Als alles volgens plan verloopt, kan Huntelaar woensdag al in actie komen voor Schalke. Dan staat de wedstrijd tegen FC Köln op het programma.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Heeft Ajax een nieuwe spits nodig, mocht Huntelaar vertrekken?

Ja, anders wordt het krap
45%
Nee, voldoende keuze
55%
(10172 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws