Feyenoord rondt transfer af: 'Een grote club, dus dit was een makkelijke keuze'

Feyenoord rondt transfer af: 'Een grote club, dus dit was een makkelijke keuze'

Gepubliceerd: dinsdag 19 januari 2021 om 17:41di 19-01-2021 om 17:41

Aliou Baldé is officieel Feyenoorder. De 18-jarige aanvaller uit Senegal heeft tot medio 2025 getekend in De Kuip, zo maakt de club bekend via de officiële kanalen.

Eerder werd al bekend dat de talentvolle vleugelspeler In Rotterdam was voor de medische keuring en nu heeft Baldé dus een contract voor vierenhalf jaar ondertekend bij Feyenoord. De Rotterdammers raakten onder de indruk van de Senegalees tijdens het WK Onder 17 in Brazilië, waar hij tegen Oranje speelde en een doelpunt wist te maken.

Op de website van de Rotterdammers reageert technisch directeur Frank Arnesen verheugd op de transfer. "Het feit dat hij bij ons zijn handtekening zet spreekt boekdelen. Hij heeft vertrouwen in onze plannen met hem, net als dat wij vertrouwen hebben in zijn kunnen. Hij is een zeer talentvolle jongen, die bij ons al een tijd op de radar staat."

Baldé, die naar verluidt ook naar Borussia Dortmund kon maar op de valreep werd weggekaapt door Feyenoord, is trots om in het shirt van de Stadionclub te mogen gaan spelen. "Ik ben erg blij om hier te zijn. Feyenoord is een grote club, dus de keuze om hier te tekenen was een makkelijke. Vanaf nu ben ik Feyenoorder en zal ik keihard werken om hier te slagen."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws