AD: talentvolle Senegalees tekent voor vierenhalf jaar bij Feyenoord

AD: talentvolle Senegalees tekent voor vierenhalf jaar bij Feyenoord

Gepubliceerd: dinsdag 19 januari 2021 om 17:12di 19-01-2021 om 17:12

Aliou Baldé heeft voor vierenhalf seizoen getekend bij Feyenoord. Dat meldt het Algemeen Dagblad. De buitenspeler uit Senegal wordt voorlopig nog niet in het eerste elftal verwacht en krijgt nog even de tijd om te wennen.

De talentvolle Senegalees komt over van Diambars de Saly Dourbel, een club uit zijn vaderland. Naar verluidt hoopte ooK Borussia Dortmund Baldé over te kunnen nemen, maar Feyenoord was het slagvaardigst. Het AD schrijft dat de 18-jarige vleugelflitser voor vierenhalf seizoen getekend heeft in Rotterdam-Zuid.

De scouting van Feyenoord werd overtuigd van Baldé nadat hij op het WK Onder 17 tegen de leeftijdsgenoten van het Nederlands elftal speelde. Senegal won die wedstrijd met 3-1 en de nieuwste aanwinst van de Rotterdammers wist doel te treffen. De rapporten die opgemaakt werden naar aanleiding van die wedstrijd overtuigden de clubleiding.

Eerder vandaag sijpelde nog het bericht door dat Baldé niet door de medische keuring van Feyenoord zou zijn gekomen. Toch heeft de rappe vleugelaanvaller getekend.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws