'FC Groningen en PEC Zwolle strijden om recordaankoop Royal Antwerp FC'

'FC Groningen en PEC Zwolle strijden om recordaankoop Royal Antwerp FC'

Gepubliceerd: woensdag 20 januari 2021 om 19:12wo 20-01-2021 om 19:12

Laatste update: woensdag 20 januari 2021 om 19:39wo 20-01-2021 om 19:39

Na PEC Zwolle mengt nu ook FC Groningen zich in de strijd om de handtekening van Benson Manuel. De recordaankoop van Royal Antwerp FC komt in België amper aan spelen toe en mag in de winterstop verhuurd worden.

PEC Zwolle wilde de 23-jarige Angolese Belg afgelopen zomer al vastleggen, maar nu blijkt dat FC Groningen eveneens geïnteresseerd is in de diensten van de snelle vleugelspeler, meldt Gazet van Antwerpen. Beide Nederlandse ploegen zijn in de race om een verhuurperiode, Royal Antwerp wil Manuel niet verkopen.

Manuel maakte in september 2019 voor drie miljoen euro de binnenlandse overstap van KRC Genk naar Antwerpen en werd daardoor de nieuwe recordaankoop van de Great Old. Gedurende zijn eerste seizoen in Antwerpen kwam Manuel nog tot vijftien officiële wedstrijden, maar in het huidige seizoen speelde de door blessures geplaagde aanvaller nog maar 290 minuten mee.

FC Groningen versterkte zich eerder deze wintertransferperiode met verdediger Mike te Wierik, die terugkeert naar zijn Engelse avontuur bij Derby County. PEC Zwolle is in verregaande onderhandelingen met Feyenoord over de huurtransfer van spits Dylan Vente en nam eerder al Virgil Misidjan over van het Duitse 1.FC Nürnberg.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws