Giakoumakis verklaart ongekende doelpuntenproductie: 'Veel aan hem te danken'

Giakoumakis verklaart ongekende doelpuntenproductie: 'Veel aan hem te danken'

Gepubliceerd: donderdag 21 januari 2021 om 11:52do 21-01-2021 om 11:52

Laatste update: donderdag 21 januari 2021 om 12:14do 21-01-2021 om 12:14

Georgios Giakoumakis mag zich halverwege het seizoen topscorer noemen van de Eredivisie. De Griekse uitblinker van VVV-Venlo stelt dat zijn goede samenwerking met spitsentrainer Frank Demouge ten grondslag ligt aan zijn doelpuntenproductie dit seizoen.

"Ik heb veel aan hem te danken", begint de spits van de nummer veertien van de Eredivisie tegenover de camera van ESPN. "We zijn vrienden en we werken samen erg hard. Hij is heel goed in wat hij doet. Elke training werken we hard aan het afronden op doel. Hoe kom je in scoringspositie, hoe moet je je lichaam positioneren. En ook op mentaal gebied helpt hij mij veel."

Spitsentrainer Frank Demouge, oud-spits van onder meer FC Utrecht en Willem II, blijft bescheiden onder de lofzang van de Griekse aanvaller. "Ik wil mezelf hier totaal niet de credits voor geven, dit doet hij helemaal zelf. We trainen veel samen, maar ook met de andere spitsen."

Giakoumakis hoopt dat de samenwerking tussen hem en Demouge nog lang succesvol blijft. "Hij was natuurlijk een heel goede spits en heeft ook veel mooie doelpunten gemaakt. En met zijn ervaring en alles wat hij heeft meegemaakt kan ik veel van hem leren. Hij leert me nieuwe manieren om te scoren."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws